Εντοπίστηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, σε συνδυασμό με κλιμάκιο της Ο.Π.Κ.Ε, προχώρησαν στην σύλληψη δύο ατόμων στις 30 Σεπτέμβρη στην περιοχή Ζεφύρι της Αθήνας. Στην κατοχή τους, βρέθηκε πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνη.
Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο έρευνας που διεξαγόταν στην περιοχή, με βάση πληροφορίες που είχε η Ασφάλεια για την δραστηριότητα των δύο κακοποιών. Οι δράστες δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εμπορία ναρκωτικών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στο Ζεφύρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.527 γραμμ. ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και 310 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε επίσης: Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Έπιασε μέλη κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών από την Ελλάδα στην Ευρώπη
- Ο πρόεδρος Τραμπ τιμά τη μνήμη του δολοφονημένου ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ
- Πώληση του InterContinental New York Times Square: Σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των ξενοδοχείων
- Λέσβος: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Ερεσό, μήνυμα από το 112
- Παγκράτι: Τραυματισμένος από πυροβολισμούς 34χρονος σε είσοδο πολυκατοικίας
- Επιστολή του Μαδούρο προς τον Τραμπ: Καλεί σε συνομιλίες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr