Ελληνική κουζίνα: Ένα καλοκαιρινό ταξίδι γεύσεων με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή

Ελληνική κουζίνα: Ένα καλοκαιρινό ταξίδι γεύσεων με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή

Ανακαλύψτε τη νέα καλοκαιρινή έκδοση της Ελληνικής Κουζίνας με γευστικές προτάσεις και βιωσιμότητα. Αυτή την Κυριακή, 1 Ιουνίου, κυκλοφορεί αποκλειστικά με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ το νέο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα. Αυτή τη φορά, ταξιδεύουμε στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία, και ακολουθούμε μια μοναδική γευστική διαδρομή που ξεκινά από το σταφύλι της Νεμέας και φτάνει μέχρι τα πρώτα βερίκοκα του Κιάτου.

Ανακαλύπτουμε τις πλούσιες καλλιέργειες οσπρίων στον Φενεό και εξερευνούμε την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του γλυκού τριαντάφυλλου στη Μονή Αγίου Γεωργίου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το περιοδικό περιλαμβάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στη βιωσιμότητα στη μαγειρική.

Συνομιλούμε με κορυφαίους σεφ που επιδεικνύουν σεβασμό στον πλανήτη, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές για μια πράσινη κουζίνα στο σπίτι. Το φετινό καλοκαίρι, το τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας γιορτάζει την τέχνη του μεζέ, παρουσιάζοντας συνταγές από διάσημους σεφ που αναδεικνύουν τις γεύσεις και τις αρωματικές συνθέσεις που ενώνουν τις παρέες γύρω από το τραπέζι.

Ακόμη, περιηγούμαστε στα Δυτικά προάστια της Αθήνας, εξερευνώντας την ιστορία του σουβλακιού και δοκιμάζοντας τις καλύτερες εκδοχές του, που συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Για τους λάτρεις των γλυκών, προτείνονται λαχταριστές δημιουργίες με γιαούρτι, καθώς και πρωτότυπες συνταγές για παιδικά πάρτι, ιδανικές για να γλυκάνετε τις καλοκαιρινές στιγμές σας.

Επίσης, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας θερινά σινεμά της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο ταινίες αλλά και νόστιμα σνακ. Μη χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα, αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ, αυτή την Κυριακή, 1 Ιουνίου, το απόλυτο καλοκαιρινό σας guide για γεύσεις, συνταγές και στιγμές που αξίζουν!

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play