Ελληνική κουζίνα: Το γιορτινό τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ

Ελληνική κουζίνα: Το γιορτινό τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ

Ανακαλύψτε το χριστουγεννιάτικο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας με συνταγές που γεμίζουν την καρδιά και την ψυχή. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, τα γιορτινά τραπέζια αποκτούν μια νέα διάσταση γεμάτη ζωή και συναισθήματα. Γεμάτα πρόσωπα που αγαπάμε, στιγμές που κρατούν για χρόνια και γεύσεις που μας ταξιδεύουν. Σε αυτό το κλίμα, το νέο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ.

Η έκδοση αυτή τιμά την αυθεντικότητα της ελληνικής μαγειρικής και την παράδοση, με 25 σεφ να συνεργάζονται για να προσφέρουν ένα γιορτινό αφιέρωμα στη νοστιμιά. Οι συνταγές τους γεμίζουν κατσαρόλες με γεύσεις που αναδύουν θαλπωρή, παράδοση και αγάπη. Από ζουμερά μήλα και κυδώνια μέχρι αποξηραμένα σύκα και κάστανα, κάθε πιάτο αποτελεί μια τρυφερή υπόσχεση για τις γιορτές.

Η γλυκιά πλευρά των Χριστουγέννων παρουσιάζεται με γλυκά που προσελκύουν τον ουρανίσκο, όπως μαρέγκες και βασιλόπιτες που κουβαλούν ιστορίες. Επιπλέον, αναδεικνύονται τα γαστρονομικά στέκια του Παγκρατίου, που έχουν γίνει σημεία αναφοράς για τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Για το τέλειο ρεβεγιόν, προτείνουμε ιδέες για κομψά καναπεδάκια, πράσινες σαλάτες και τάρτες που κλέβουν την παράσταση. Παράλληλα, οι αφρώδεις οίνοι αναλαμβάνουν να ανεβάσουν τη διάθεση και να ολοκληρώσουν την εμπειρία.

Αυτό το τεύχος περιλαμβάνει επίσης ιστορίες σεφ που αντλούν έμπνευση από τις μνήμες τους και παρέχει έναν οδηγό για να κλείσουμε τραπέζι στα αγαπημένα εστιατόρια και τα πιο λαμπερά ξενοδοχεία της Αθήνας, προετοιμάζοντας τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και γεύσεις που αφήνουν αποτυπώματα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play