Φιλανθρωπικός αγώνας Παλαίμαχων του Ολυμπιακού στη Μάνδρα με στόχο τη στήριξη του μικρού Αλκίνοου. Τον 701ο φιλικό τους αγώνα πραγματοποίησαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στη Μάνδρα, με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση του μικρού Αλκίνοου. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο δημοτικό γήπεδο της περιοχής, αποδεικνύοντας την αγάπη του για τους θρυλικούς ποδοσφαιριστές του παρελθόντος και την ομάδα Φίλων Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου, η οποία αποτελούνταν από καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.
Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής αναμέτρησης, βραβεύτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κοινωνικό του έργο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσφέρει σημαντική στήριξη στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του 2017, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των υποδομών και στον καθαρισμό της περιοχής. Με την παρέμβασή του, ο Ολυμπιακός βοήθησε το Δήμο να καθαρίσει τους δρόμους και τα κτίρια από τόνους λάσπης.
Η τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο Μάνδρας, Αρμόδιο Δρίκο, και την παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Γ. Καραϊσκάκης, Βασίλης Βασιλειάδης. Στην ομιλία του, ο Βασίλης Βασιλειάδης αναφέρθηκε στις στιγμές που ο Ολυμπιακός προσέφερε βοήθεια στους κατοίκους της Μάνδρας.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν επίσης ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού, Γιάννης Γκαϊτατζής και Αντώνης Γλύκας, αντίστοιχα, καθώς και ο Μάρκος Σεφερλής.
Η αποστολή των Βετεράνων του Ολυμπιακού προσήλθε στο γήπεδο με το επίσημο πούλμαν της ομάδας, ενώ η παρουσία του Λεόνε προσέφερε χαρά σε όλους τους θεατές. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 9-4, με σκόρερ τους Λουτσιάνο (2), Καλύκα (2), Γκόγκιτς, Παχατουρίδη, Σιδέρη, Γεωργουδάκη και Λύγκου.
Αγωνιστικά, συμμετείχαν οι Αρβανίτης, Κωστούλας, Βαμβακούλας και άλλοι γνωστοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και ενθουσιασμό. Επίσης, στην αποστολή συμμετείχαν και αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές που προσέφεραν μια αξέχαστη εμπειρία στους φιλάθλους.
Πηγή περιεχομένου: in.gr