Η ΑΕΚ ανεβάζει ρυθμούς στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ ανεβάζει ρυθμούς στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία με νέες προσθήκες στην ομάδα και στόχους για την επιτυχία. Η ΑΕΚ συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της στην Ολλανδία, με την ομάδα να υποδέχεται τους Μαρσιάλ, Ρέλβας και Ζίνι, οι οποίοι εντάχθηκαν στις προπονήσεις. Σήμερα (30/6), η ομάδα ολοκλήρωσε την 8η ημέρα προπονήσεων υπό την καθοδήγηση του Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος παρείχε πολύτιμες κατευθύνσεις στους παίκτες σχετικά με τη δομή της προπόνησης.

Ο Σέρβος προπονητής εστίασε σε ποικίλες ασκήσεις που αφορούσαν την ένταση, την πίεση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Η προπόνηση περιλάμβανε επίσης άμεσες επιθέσεις, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αναπτύξουν την ατομική και ομαδική τους τακτική.

Η περίπτωση του Σιριέλ Ντέσερς παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ όσον αφορά στην επίθεση. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Scottish Sun, η Ένωση δεν φαίνεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Ρέιντζερς, οι οποίοι ζητούν 5 εκατομμύρια λίρες για την πώληση του παίκτη. Η ΑΕΚ προτίθεται να φτάσει έως τα 4 εκατομμύρια λίρες, γεγονός που έχει προκαλέσει καθυστέρηση στη συμφωνία.

Η μεταγραφική υπόθεση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, όπως η Φέγενορντ, ενώ η ΑΕΚ επιδιώκει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή προκειμένου να δημιουργήσει πιο σφιχτό ανταγωνισμό για τους Ελίασον, Μαρσιάλ, Ζίνι και Πιερό.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play