Η Doja Cat απομακρύνεται από το ραπ και επιστρέφει στην ποπ της δεκαετίας του ’80, κάνοντάς το να μοιάζει με ποδόσφαιρο

Η Doja Cat απομακρύνεται από το ραπ και επιστρέφει στην ποπ της δεκαετίας του ’80, κάνοντάς το να μοιάζει με ποδόσφαιρο

Η Doja Cat αποκαλύπτει τον νέο της ήχο στην ποπ σκηνή με το τραγούδι Jealous Type και την επικείμενη κυκλοφορία του άλμπουμ Vie. Η Doja Cat προσφέρει μια εντυπωσιακή πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της, με τον τίτλο *Vie*, μέσα από το νέο τραγούδι *Jealous Type*, το οποίο ήδη διατίθεται στις υπηρεσίες streaming. Το Jealous Type αποτελεί επιστροφή στο ύφος του Hot Pink του 2019, καθώς το disco-pop κομμάτι φαίνεται να συνδυάζει παλιές αναμνήσεις με σύγχρονους ήχους. Η τραγουδίστρια παρουσίασε το κομμάτι σε Instagram Live τον Απρίλιο, και αργότερα το τραγούδι αποτέλεσε το soundtrack της διαφήμισης της Doja Cat για τον Marc Jacobs, που προώθησε την καλοκαιρινή καμπάνια STAYCATION του 2025.

Το βίντεο κλιπ του κομματιού, που σκηνοθέτησε η Boni Mata, προσφέρει μια ρετρό αισθητική. Ξεκινά με την Doja Cat να παρακολουθεί τον εαυτό της σε έναν vintage προβολέα. Στη συνέχεια, η Doja Cat έρχεται αντιμέτωπη με μια δεύτερη εκδοχή του εαυτού της. Οι δύο Dojas, ντυμένες με κομψά ρούχα της δεκαετίας του ’80, χορεύουν στις αντίθετες πλευρές του παραθύρου μιας λιμουζίνας προτού συναντηθούν στο καπό του οχήματος. Το κομμάτι πραγματεύεται τις δύσκολες στιγμές ζήλιας σε μια σχέση.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Doja Cat ανέφερε ότι το κύριο θέμα του άλμπουμ της είναι το love bombing και ότι το τραγούδι διερευνά το συναίσθημα του να αποδέχεσαι τη σχέση όταν ο σύντροφός σου βρίσκεται με κάποιον άλλο και να το εκλαμβάνεις ως μάθημα.

Παρά την έλλειψη συγκεκριμένης ημερομηνίας κυκλοφορίας για το *Vie*, η Doja Cat αποκάλυψε ότι το άλμπουμ είναι έτοιμο από τον Ιούνιο. Όσον αφορά το μουσικό του περιεχόμενο, δήλωσε στο V Magazine ότι η επόμενη δουλειά της μετά το *Scarlet* θα έχει ποπ αναφορές. «Θέλω να είμαι αρκετά συνειδητοποιημένη ώστε να παραδεχτώ ότι πρόκειται για ένα ποπ άλμπουμ», είπε, προσθέτοντας ότι η ποπ είναι αυτό που είναι δημοφιλές. Αξιολόγησε την κατάσταση της μουσικής σκηνής, δηλώνοντας ότι πλέον οι άνθρωποι την αντιμετωπίζουν σαν άθλημα και ότι την θεωρούν σαν κάτι λιγότερο από μουσική.

Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα single το 2025 μέχρι στιγμής, η Doja Cat έχει συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες, όπως οι RAYE και LISA στο *Born Again* και συμμετείχε στο *Just Us* του Jack Harlow, ενώ επίσης εμφανίστηκε με τον Don Toliver στο soundtrack της F1 με το κομμάτι *Lose My Mind*.

*Με πληροφορίες από: Hypebeast | Billboard*

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play