Η Ελλάδα στο στόχαστρο ρώσων κατασκόπων, αποκαλύψεις στα ΝΕΑ της Τετάρτης

Η Ελλάδα στο στόχαστρο ρώσων κατασκόπων, αποκαλύψεις στα ΝΕΑ της Τετάρτης

Αποκαλύψεις για τη δράση ρώσων κατασκόπων στην Ελλάδα και οι επιπτώσεις στις εξαγωγές της χώρας. Διαβάστε στα ΝΕΑ της Τετάρτης:

Το χρονικό διάστημα 2022 – 2024: Η Ελλάδα στο στόχαστρο ρώσων κατασκόπων.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Telegraph για τη Μονάδα 26165 των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που χάκαρε κάμερες επιτήρησης στην Ελλάδα και άλλες χώρες.

Στόχος η παρακολούθηση της αποστολής όπλων στο Κίεβο.

Επιπλέον, η υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζει να προκαλεί θύελλα, καθώς επτά άτομα καταδικάστηκαν για παράνομες επιδοτήσεις, παρόλο που είχαν επιστρέψει τα κονδύλια.

Η αναφορά επίσης αναδεικνύει τις επιπτώσεις από την πρόσφατη συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ, με το κόστος για την Ελλάδα να φτάνει τα €1,4 δισ. λόγω των δασμών που έχουν επιβληθεί στις εξαγωγές.

Σε άλλα νέα, μια high-tech βάση για τα F-35 ετοιμάζεται στην Ανδραβίδα, ενώ ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα καταδικάστηκε σε ισόβια ποινή από το δικαστήριο.

Η κατάσταση στην Αθήνα είναι επίσης κρίσιμη λόγω του καύσωνα, καθώς 62 ηλεκτρικά λεωφορεία αντιμετώπισαν προβλήματα λειτουργίας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play