Η ελληνική κουζίνα υποδέχεται την Ιταλία αυτό το Κυριακή με το ΒΗΜΑ

Η ελληνική κουζίνα υποδέχεται την Ιταλία αυτό το Κυριακή με το ΒΗΜΑ

Ανακαλύψτε την ιταλική γαστρονομία μέσω της ελληνικής κουζίνας, με απολαυστικές συνταγές ζυμαρικών. Το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την εφημερίδα ΒΗΜΑ, είναι αφιερωμένο στις πιο γευστικές μακαρονάδες. Από τις παραδοσιακές συνταγές με κόκορα και μοσχαράκι μέχρι τις γρήγορες εκδοχές που εξοικονομούν χρόνο στην κουζίνα, το τεύχος αυτό προτείνει πληθώρα επιλογών.

Ακολουθώντας την παράδοση αλλά και την καινοτομία, οι συντάκτες του περιοδικού αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά για την παρασκευή ζυμαρικών. Φημισμένοι σεφ μοιράζονται εύκολες και γευστικές συνταγές, ιδέες για πιάτα που απαιτούν ελάχιστο χρόνο και προτάσεις για την ιδανική συνδυαστική χρήση ελληνικών τυριών με διάφορους τύπους ζυμαρικών.

Η έμφαση δίνεται και στα παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των εστιατόρων. Αναδεικνύονται επίσης οι κλασικές γεύσεις, όπως τα μακαρόνια με κιμά – ίσως το πιο αγαπημένο πιάτο για οικογενειακές στιγμές – και οι γλυκές ιταλικές δημιουργίες που φαίνονται περίπλοκες αλλά είναι απλές στην εκτέλεση.

Το τεύχος αυτό προσφέρει και προτάσεις για έξοδο, με προτάσεις για τις καλύτερες διευθύνσεις για πίτσα, καθώς και για εστιατόρια στην Αθήνα και την Καρδίτσα. Επιπλέον, αναδεικνύει την αξία των φυσικών κρασιών που μπορούν να συνοδεύσουν τις γαστρονομικές επιλογές.

Η Ελληνική Κουζίνα Οκτωβρίου είναι μια γιορτή της μακαρονάδας, ένα κάλεσμα για απόλαυση που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα Κυριακάτικο τραπέζι. Κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play