Η Σπόρτινγκ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βαγιαννίδη και στρέφεται στον Ματία Ζανότι

Η Σπόρτινγκ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βαγιαννίδη και στρέφεται στον Ματία Ζανότι

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλάζει προσανατολισμό, επιλέγοντας τον Ματία Ζανότι αντί του Βαγιαννίδη. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις υποδεικνύουν μια στροφή στην τακτική της. Οι τρεις σημαντικότερες εφημερίδες της Πορτογαλίας, η A Bola, η O Jogo και η Record, έχουν δημοσιεύσει επανειλημμένα άρθρα σχετικά με τον διεθνή δεξιό μπακ, περιλαμβάνοντας πληροφορίες που κυμαίνονται από ακριβείς έως υπερβολικές. Η Σπόρτινγκ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλον ποδοσφαιριστή για το δεξιό άκρο της άμυνας, με προφίλ παρόμοιο με τον Βαγιαννίδη.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο 22χρονος Ιταλός Ματία Ζανότι της ελβετικής Λουγκάνο, ο οποίος έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία την προηγούμενη σεζόν με 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ζανότι προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Ελβετία με 41 συμμετοχές (3.445 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις, με 2 γκολ και 11 ασίστ. Παρά την καλή του απόδοση, το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ φαίνεται να επηρεάζεται από τη στάση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ο Βαγιαννίδης δεν πωλείται σε τιμή γύρω από 8-9 εκατομμύρια ευρώ, θεωρώντας ότι αξίζει περισσότερο.

Επιπλέον, η προοπτική του Champions League που προσφέρει η Σπόρτινγκ είναι αρκετά ελκυστική, και είναι προφανές ότι η ομάδα αναζητά έναν αμυντικό που να μπορεί να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο επιδιώκει να διατηρήσει τον Βαγιαννίδη στο δυναμικό του, αλλά προσπαθεί και να τον κρατήσει εντελώς, δεδομένου ότι η Ίντερ κατέχει το 37,5% των δικαιωμάτων του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα και η ολοκλήρωση της συμφωνίας φαίνεται πιθανή μέσα στον Ιούλιο, με την παραμονή του 25χρονου αμυντικού στην Αθήνα να θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play