ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών για να αποτρέψει τη μαρτυρία της

ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών για να αποτρέψει τη μαρτυρία της

Δολοφονία μητέρας τεσσάρων παιδιών στη Βόρεια Καλιφόρνια από τον σύζυγό της με κίνητρο την αποφυγή μαρτυρίας. Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Βόρεια Καλιφόρνια, που είχε δηλωθεί αγνοούμενη, φέρεται ότι δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, προκειμένου να αποφύγει την καταγγελία της σε μια δίκη για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Οι κατηγορίες εναντίον του διατυπώθηκαν 15 μήνες μετά την εξαφάνισή της. Το σώμα της Νίκι Τσενγκ Σάλι-Μακέιν δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Ο Τάιλερ Μακέιν συνελήφθη έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν οι αρχές, σύμφωνα με τις οποίες παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του τον Μάιο του 2024, όταν η 39χρονη εθεάθη τελευταία φορά. Η εισαγγελέας της κομητείας Σάστα, Στέφανι Α. Μπρίτζετ, δήλωσε ότι πιστεύουν πως ο Μακέιν δολοφόνησε τη σύζυγό του για να την αποτρέψει από το να καταθέσει στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Η Νίκι Μακέιν είχε δηλώσει στα αγαπημένα της πρόσωπα ότι σκόπευε να τερματίσει τον 15χρονο γάμο της λόγω της κακοποίησης που υφίστατο. Η οικογένειά της την δήλωσε αγνοούμενη στις 18 Μαΐου 2024, λίγες ημέρες αφού είχε στείλει μηνύματα εκφράζοντας τον φόβο της για τη ζωή της. Το όχημά της βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγες μέρες αργότερα, και το αίμα που βρέθηκε μέσα του ανήκε σε αυτήν.

Ο Τάιλερ Μακέιν, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει αθώος για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας, κατηγορείται επίσης για παράνομη κατοχή όπλου και πλαστογραφία. Είναι η πρώτη φορά που η κομητεία Σάστα εκδικάζει υπόθεση δολοφονίας χωρίς να υπάρχει σορός, και ο Μακέιν κρατείται χωρίς εγγύηση ενόψει της επερχόμενης δίκης.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play