Ο Ντιμίτρι Παγιέ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για ψυχολογική κακοποίηση και η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές. Ο Ντιμίτρι Παγιέ, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη βραζιλιάνικη ομάδα Βάσκο ντα Γκάμα, βρίσκεται πλέον υπό νομική διερεύνηση στη Βραζιλία. Η καταγγελία της Εισαγγελίας εναντίον του αφορά ψυχολογική βία κατά της δικηγόρου Λαρίσα Φεράρι, με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση. Το Δικαστήριο Βίας κατά των Γυναικών στο Ρίο αποδέχθηκε την υπόθεση, και οι κατηγορίες περιλαμβάνουν προσβλητικές και υποτιμητικές συμπεριφορές που προκάλεσαν στην καταγγέλλουσα συναισθηματική εξάρτηση, άγχος και κατάθλιψη.
Η Φεράρι ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πάντα έλεγα την αλήθεια. Αυτό αποδεικνύει πως οι ισχυρισμοί μου ήταν βάσιμοι. Είμαι χαρούμενη για μένα και για όλες τις γυναίκες που δεν βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν». Ο Παγιέ, 38 ετών και πρώην αστέρας της Μαρσέιγ, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί δημοσίως για την υπόθεση, ενώ τα στοιχεία της έρευνας παραμένουν απόρρητα. Η Λαρίσα Φεράρι είχε προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία τον Απρίλιο, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε θύμα ψυχολογικής και ηθικής κακοποίησης, καθώς και σεξουαλικής βίας.
Η υπόθεση έχει αναδειχθεί σε σημαντικό θέμα, και οι εξελίξεις θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία του Παγιέ τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην νομική σφαίρα. Οι κατηγορίες αυτές έχουν επηρεάσει σοβαρά την εικόνα του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν δημοφιλής στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.
Πηγή περιεχομένου: in.gr