Κρις Κολόμπους μοιράζεται τις εμπειρίες του από τη σκηνοθεσία του Χάρι Πότερ και τη νέα τηλεοπτική σειρά της HBO. Ο Κρις Κολόμπους δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη σειρά Χάρι Πότερ της HBO, αν και η προοπτική του πρότζεκτ του προκαλεί νοσταλγία. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στον Alex Ritman του Variety, δηλώνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τον κόσμο του Χόγκουαρτς. «Δεν έχει μείνει τίποτα να κάνω στον κόσμο του Πότερ», είπε, ενώ βρίσκεται στο Λονδίνο για την προώθηση της σειράς Thursday Murder Club του Netflix.
«Θέλαμε να τα μεταφέρουμε [και τα τρία βιβλία] στην οθόνη, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον χαρακτήρα Peeves από το πρώτο μυθιστόρημα του Χάρι Πότερ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στις ταινίες λόγω περιορισμένου χρόνου για την ανάπτυξή του. Ο Κολόμπους εξέφρασε την ελπίδα ότι σκηνές που δεν είδαμε ποτέ στην οθόνη θα αποδοθούν στην επερχόμενη σειρά της HBO.
Αν και η τηλεοπτική εκδοχή αναμένεται να διαφέρει σημαντικά από τις ήδη κυκλοφορήσες ταινίες, ο Κολόμπους αποκάλυψε ότι ένιωσε déjà vu βλέποντας φωτογραφίες του Νικ Φροστ ως Ρούμπεους Χάγκριντ και του νεαρού Ντομινίκ ΜακΛάφλιν ως Χάρι Πότερ να γυρίζουν σκηνές στους δρόμους του Λονδίνου. «Ήταν ακριβώς εκεί που ήμασταν πριν από είκοσι χρόνια!» ανέφερε, ανακαλώντας τις μνήμες των γυρισμάτων.
Σχολιάζοντας τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Κολόμπους εξέφρασε την περηφάνια του για την εξέλιξή του ως ενήλικα και την καριέρα του, επισημαίνοντας ότι οι τακτικές που ακολούθησε για την προστασία του Ράντκλιφ και των νεαρών συμπρωταγωνιστών του προήλθαν από τα διδάγματα που αποκόμισε από την ταινία Μόνος στο Σπίτι. «Πήραμε ένα πολύτιμο μάθημα από το Μόνος στο Σπίτι», εξήγησε, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης από τους γονείς των παιδιών, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πίεση της δημοσιότητας.
Πηγή περιεχομένου: in.gr