Ο τραυματισμός του Μουσιάλα σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης, επισκίασε τον προημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Η αιτία του τραυματισμού ήταν μια άτσαλη και απρόσεκτη έξοδος του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Μουσιάλα.
Αντιδρώντας στην κατάσταση, ο Μάνουελ Νόιερ εξέφρασε την κριτική του για την απρόσεκτη ενέργεια του Ντοναρούμα, καθώς και για την αρχική του στάση μετά το συμβάν. Ειδικότερα, δήλωσε ότι ήταν ρίσκο να ενεργήσει έτσι, προσθέτοντας ότι η σωστή αντίδραση θα ήταν να δείξει σεβασμό στον τραυματία παίκτη.
Σύμφωνα με τον πολύπειρο Γερμανό γκολκίπερ, «το fair play είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού» και θα είχε ενεργήσει διαφορετικά σε μια παρόμοια κατάσταση.
Πηγή περιεχομένου: in.gr