Ανακαλύψτε τη μοναδική βραδιά πανσελήνου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με ταινίες, μουσική και πολλές δράσεις. Στις 10 Ιουλίου, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα ζωντανέψει με την Πανσέληνο του Κόκκινου Ελαφιού, προσκαλώντας το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη δραστηριότητες και ψυχαγωγία. Από έναν μαραθώνιο ταινιών που θα διαρκέσει έως το πρωί, μέχρι μυστικά παιχνίδια, διαλογισμό και yoga, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξέχαστη νύχτα κάτω από το φως της πανσελήνου. Πέρσι, περισσότεροι από 15.500 επισκέπτες συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις, με 700 από αυτούς να διανυκτερεύουν στο Πάρκο με sleeping bag.
Η βραδιά περιλαμβάνει έναν μαραθώνιο ταινιών που οργανώνεται από το 15ο Athens Open Air Film Festival, όπου οι θεατές θα αναλάβουν το ρόλο του ντετέκτιβ σε ταινίες γεμάτες μυστήριο. Η βραδιά μυστηρίου, που θα παρουσιαστεί από τον Γιάννη Σαρακατσάνη, θα προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία γεμάτη αγωνία και ανατροπές. Στον Μεσογειακό Κήπο, θα υπάρχει και ένα Silent Disco πάρτι, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία χωρίς ηχεία, καθώς οι συμμετέχοντες θα επιλέγουν τι θα ακούν μέσω ασύρματων ακουστικών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα της βραδιάς, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ.
Πηγή περιεχομένου: in.gr