Ανακαλύψτε τις νέες ταινίες της εβδομάδας με Μπραντ Πιτ, γαλλικές κωμωδίες και κλασικά θρίλερ του Χίτσκοκ. Η Γαλλία είναι στο επίκεντρο των νέων ταινιών της εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται ιδιαίτερα στο πολυαναμενόμενο φιλμ F1. Ο Μπραντ Πιτ αναλαμβάνει τον ρόλο ενός οδηγού της Formula 1, σε μια ταινία που ήδη έχει ενθουσιάσει τους κριτικούς. Την ίδια στιγμή, η γαλλική κινηματογραφία εισάγει δυο ενδιαφέρουσες παραγωγές: την κωμωδία Η Δίκη Ενός Σκύλου της Λετίσια Ντος και το δραματικό θρίλερ Ο Θάνατος της Μπελ του Γκιγιόμ Κανέ, οι οποίες αναμένεται να ξεχωρίσουν.
Αν επιθυμείτε κάτι αποδεδειγμένα καλό, οι επανεκδόσεις της εβδομάδας είναι ιδανικές επιλογές. Η Αποστροφή του Ρομάν Πολάνσκι και Ο Άνθρωπος που Γνώριζε Πολλά του Άλφρεντ Χίτσκοκ είναι κλασικά αριστουργήματα.
F1: Η ταινία
Δραματική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2025, σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοσίνσκι, με τους Μπραντ Πιτ, Ντάμσον Ιντρις, Κέρι Κόντον, Χαβιέρ Μπαρδέμ και άλλους. Το φιλμ, το οποίο ήδη έχει αποκτήσει τη φήμη ενός μπλοκμπάστερ, απαιτεί γύρω από 300 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή του. Αφηγείται την ιστορία του Σόνι Χέις, ενός οδηγού Formula 1 που επιστρέφει στις πίστες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο.
Η Δίκη Ενός Σκύλου
Κωμωδία, γαλλικής και ελβετικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Λετίσια Ντος, με τους Λετισιά Ντος, Φρανσουά Νταμιέν και άλλους. Η ταινία εξερευνά τη σχέση ανθρώπων και ζώων μέσω μιας δίκης που εμπλέκει έναν σκύλο, προκαλώντας προβληματισμούς γύρω από την ανθρωπότητα και την ευθανασία.
Ο Θάνατος της Μπελ
Δραματικό θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Μπενουά Ζακό. Η ταινία αναπαριστά τη ζωή ενός ζευγαριού που αλλάζει ριζικά μετά από την τραγική δολοφονία ενός κοριτσιού που φιλοξενούσαν.
Πηγή περιεχομένου: in.gr