Ο Γούντι Άλεν εκφράζει επιθυμία συνεργασίας με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Γούντι Άλεν εκφράζει επιθυμία συνεργασίας με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Γούντι Άλεν επισημαίνει το ταλέντο του Ντόναλντ Τραμπ και την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής του στο podcast Club Random του Μπιλ Μάχερ, ο Γούντι Άλεν αναγνώρισε το υποκριτικό ταλέντο του Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στην απλή εμφάνισή του στην ταινία Celebrity. Δηλώνει ότι θα επιθυμούσε να συνεργαστεί ξανά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, εάν του δοθεί η ευκαιρία.

«Είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να πουν ότι έχουν σκηνοθετήσει ταινία με τον Τραμπ», ανέφερε ο Άλεν. «Η συνεργασία μαζί του ήταν ευχάριστη και ήταν πολύ καλός ηθοποιός». Όπως συνέχισε, «Αν μου επιτρεπόταν να το κάνω ξανά, νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω θαύματα».

Στην ταινία του Άλεν, ο Τραμπ δίνει συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο και μιλά για τις επενδύσεις του στον τομέα των ακινήτων. Σε μια σπάνια στιγμή αυτοσαρκασμού, λέει: «Λοιπόν, προσπαθώ να αγοράσω τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου».

Ο Άλεν πρόσθεσε ότι ψήφισε την Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές του 2024, διαφωνώντας σε μεγάλο βαθμό με τον Τραμπ. Αν και αναγνωρίζει την ικανότητά του μπροστά στην κάμερα, εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική είναι γεμάτη προκλήσεις. «Μου έκανε εντύπωση που ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική», είπε. «Διαφωνώ με πολλές, σχεδόν όλες, τις πολιτικές του θέσεις».

Πρόσφατα, ο Άλεν προκάλεσε αντιδράσεις συμμετέχοντας στην Διεθνή Εβδομάδα Κινηματογράφου της Μόσχας. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας καταδίκασε αυτή τη συμμετοχή, αναφέροντας την προσβολή που προκαλεί η θυσία των Ουκρανών καλλιτεχνών από τη ρωσική επιθετικότητα. Σε δήλωσή του, ο Άλεν τόνισε ότι πιστεύει ότι η διακοπή των καλλιτεχνικών διαλόγων δεν είναι ποτέ καλή λύση.

Φωτογραφία: Ο Γούντι Άλεν στην πρεμιέρα της ταινίας Coup de Chance, Βενετία, Ιταλία, 4 Σεπτεμβρίου 2023 | REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play