Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με νέο αέρα

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με νέο αέρα

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά στο MEGA, φέρνοντας ανανεωμένη σάτιρα και πρωτότυπες ιδέες. Ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται με μεγάλη δυναμική στο MEGA την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, στις 21:00, με το ανανεωμένο Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Η εκπομπή προγραμματίζεται για τη δεύτερη σεζόν της και υπόσχεται να προσφέρει ανάσα διασκέδασης και να αναδείξει τη σατιρική διάσταση της επικαιρότητας.

Ο αγαπημένος δημιουργός θα έχει στο πλευρό του καλλιτέχνες στους οποίους έχει εμπιστευτεί τα κείμενά του για χρόνια, ενισχύοντας έτσι την εκπομπή του MEGA με παλμό και ζωντάνια. Για μια ακόμη χρονιά, η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπληρώνει τη δική του νοημοσύνη, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα αληθοφάνειας και σάτιρας.

Το Τσαντίρι θα συνεχίσει να παρέχει βήμα σε πρόσωπα που, σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο, αποτελούν κοινωνικές σημαδούρες της εποχής, δηλαδή ανθρώπους που στηρίζουν και κομίζουν ελπίδα για το παρόν και το μέλλον. Η σάτιρα βρίσκει και φέτος τηλεοπτική στέγη, καθώς το Αλ Τσαντίρι Νιουζ σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, στις 21:00, αποκλειστικά στο MEGA.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play