Ο Ντέκο συνεργάζεται με τον Χάνσι Φλικ για τη μεταγραφή του Μάρκους Ράσφορντ στην Μπαρτσελόνα, επιδιώκοντας ευρωπαϊκή διάκριση. Η Μπαρτσελόνα, αφού έχει κυριαρχήσει στο ισπανικό ποδόσφαιρο, στρέφει την προσοχή της στην αναζήτηση διεθνούς επιτυχίας, επιδιώκοντας την κατάκτηση του Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά τη θετική ατμόσφαιρα που έχει επανέλθει στην ομάδα, η έλλειψη ευρωπαϊκής διάκρισης παραμένει ανησυχητική. Ο Ντέκο και ο Χάνσι Φλικ εργάζονται από κοινού για το σχεδιασμό της νέας σεζόν και έχουν συμφωνήσει ότι ο Μάρκους Ράσφορντ αποτελεί τον ιδανικό υποψήφιο για τη γραμμή κρούσης.
Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν του στην Άστον Βίλα, επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, όπου η διοίκηση σχεδιάζει την πώλησή του για οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με το Diario Sport, η επιθυμία του Χάνσι Φλικ για τον Ράσφορντ είναι έντονη, και έχει ήδη δώσει την έγκρισή του για τη μεταγραφή, η οποία αναμένεται να κοστίσει στην Μπαρτσελόνα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό είναι σημαντικό, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες της ομάδας.
Ο Ντέκο φέρεται επίσης να έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Άγγλου, και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πηγή περιεχομένου: in.gr