Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή αντίδραση του κοινού στη νέα ταινία του Ντουέιν Τζόνσον στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ο Ντουέιν Τζόνσον φαίνεται να ελπίζει σε υποψηφιότητα για Όσκαρ, καθώς η ενθουσιώδης υποδοχή του ρόλου του ως παλαιστής Μαρκ Κερ στην ταινία The Smashing Machine κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τη Δευτέρα το βράδυ, αποδεικνύει ότι η Ιταλία τον υποστηρίζει θερμά. Ο 53χρονος ηθοποιός ξέσπασε σε ανεξέλεγκτα κλάματα καθώς το κοινό στο Λίντο καταχειροκρότησε όρθιο την ταινία για 15 ολόκληρα λεπτά -ένα από τα μακρύτερα σε διάρκεια χειροκροτήματα στο φετινό φεστιβάλ μέχρι στιγμής.
Στον ρόλο του, ο Τζόνσον αναλαμβάνει έναν πιο απαιτητικό χαρακτήρα, έναν μαχητή της δεκαετίας του 90 που παλεύει με εσωτερικούς δαίμονες, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εμπορικές ταινίες του, όπως Η Μούμια και Black Adam. Στην ταινία, συμπρωταγωνιστεί με την Έμιλι Μπλαντ, η οποία υποδύεται την κοπέλα του Κερ, την Ντον Στέιπλς. Κατά τη διάρκεια της μακρόπνοης επευφημίας στη Βενετία, ο Μπένι Σαφντί, σκηνοθέτης της ταινίας, αγκάλιασε και τους δύο πρωταγωνιστές, βάζοντας τα κλάματα από χαρά ενώ το χειροκρότημα συνεχιζόταν.
Η ταινία The Smashing Machine έχει προκαλέσει συγκινήσεις και αναμνήσεις, καθώς η πρεμιέρα της συνέπεσε με συναισθηματικές αναφορές στο παρελθόν και στην καριέρα του ηθοποιού, αναδεικνύοντας την επιθυμία του να εξερευνήσει πιο αυθεντικούς και έντονους ρόλους. Παράλληλα, η εμφάνιση του Τζόνσον στο κόκκινο χαλί ενίσχυσε τη λάμψη του φεστιβάλ, το οποίο φέτος είναι γεμάτο από μεγάλα αστέρια της βιομηχανίας.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr