Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδεικνύει τα ταλέντα του στη μαγειρική, δημιουργώντας χειροποίητα ζυμαρικά στην Ιταλία. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετέχει σε αγώνες στα ιταλικά κορτ με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ωστόσο πριν από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αφιέρωσε χρόνο για να παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής.
Στο εστιατόριο του φημισμένου ξενοδοχείου Hotel Gran Albergo delle Nazioni, γνώρισε την τέχνη της παρασκευής ζυμαρικών, μαζί με τους συναδέλφους του, Φλάβιο Κομπόλι και Ντόνα Βέκιτς. Μάθαιναν πώς παρασκευάζεται η διάσημη πάστα ορεκιέτε, που είναι η σπεσιαλιτέ της περιοχής Πούλια στη Νότια Ιταλία.
Ο Τσιτσιπάς, ντυμένος με τη μαγειρική ποδιά, συμμετείχε και ο ίδιος στην παρασκευή ζυμαρικών, μπροστά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν αυτή τη μοναδική στιγμή. Η εμπειρία αυτή συνδυάζει την αγάπη του για το τένις με την αγάπη του για τη μαγειρική.
Πηγή περιεχομένου: in.gr