Μιλγουόκι Μπακς: Αποδεσμεύουν τον Λίλαρντ για να ενισχύσουν την ομάδα τους με τον Τέρνερ. Οι Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται ότι έχουν βρει τον επόμενο σέντερ τους, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λόπεζ στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον έγκριτο ρεπόρτερ του ESPN, Σαμς Σαράνια, τα ελάφια σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον τραυματία Ντέιμιαν Λίλαρντ, ώστε να ελευθερωθεί χώρος στο salary cap για την απόκτηση του Μάιλς Τέρνερ. Τα 113 εκατομμύρια που είναι να πάρει ο Λίλαρντ τις επόμενες δύο σεζόν θα κατευθυνθούν προς τον Τέρνερ.
Η προσθήκη του Τέρνερ αναμένεται να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπό την προϋπόθεση ότι ο τελευταίος θα παραμείνει στους Μπακς. Ο Λίλαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα χάσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν, γεγονός που καθιστά δύσκολη την απόφαση αποδέσμευσής του.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Μπακς διατήρησαν τρεις σημαντικούς παίκτες, τους Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, Τορίν Πρινς και Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, που έπαιξαν κομβικό ρόλο την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αντίθετα, ο Μπρουκ Λόπεζ, μετά από επτά χρόνια στην ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κλίπερς. Ο Τέρνερ, που έφτασε μέχρι τους τελικούς του NBA με τη φανέλα των Πέισερς, βγαίνει τώρα στη free agency, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή προσφορά για την καριέρα του.
Πηγή περιεχομένου: in.gr