Παρακολουθήστε όλα τα γκολ της πρώτης αγωνιστικής της Super League και τις σημαντικές αναμετρήσεις. Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της Super League, με απομένουσες μόνο τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – Κηφισιά (25/8, 19:30) και Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, το οποίο αναβλήθηκε. Η ΑΕΚ εξασφάλισε τη νίκη της με 2-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Μάνταλο να σκοράρει στο 23’ με πέναλτι και τον Ζίνι στο 27’ να προσθέτει το δεύτερο γκολ.
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά το γκολ του Κίριλ Ντεσπόντοφ στο 47’ του έδωσε τη νίκη με 1-0. Χθες, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με τον Γιουσούφ Γιατζιτζί να ανοίγει το σκορ στο 90+3’ και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να σφραγίζει τη νίκη στο 90+7’. Η νίκη του Άρη κόντρα στον Βόλο με 2-0 συμπλήρωσε τις θετικές επιδόσεις της ημέρας, με γκολ από Άλβαρο (64’) και Φαμπιάνο (67’).
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ατρόμητος εξασφάλισε μια σημαντική νίκη στο Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0, χάρη στα γκολ των Παλμεζάνο (41’) και Γιουμπιτάνα (81’). Την Δευτέρα (25/8), ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Κηφισιά. Επιπλέον, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής των Πράσινων στα playoffs του Europa League.
Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής περιλαμβάνουν:
– Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης AKTOR 2-0
– Άρης – Βόλος 2-0
– Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-2
– Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (Αναβλήθηκε)
– ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 2-0
– ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0
– Λεβαδειακός – Κηφισιά (25/8, 19:30)
Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής περιλαμβάνει:
– Βόλος – Ολυμπιακός (30/8, 19:00)
– Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (30/8, 19:30)
– Άρης – Παναιτωλικός (30/8, 21:00)
– ΑΕΛ – Κηφισιά (30/8, 21:30)
– ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης AKTOR (31/8, 20:00)
– ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (31/8, 21:00)
– Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (31/8, 22:00)
Πηγή περιεχομένου: in.gr