Πέσιτς για Μίτσιτς ενόψει Eurobasket: Καθοριστική ημέρα η Τρίτη

Πέσιτς για Μίτσιτς ενόψει Eurobasket: Καθοριστική ημέρα η Τρίτη

Ενημέρωση για την κατάσταση του Μίτσιτς ενόψει Eurobasket: καθοριστική δοκιμή και ανησυχίες για τους τραυματισμούς. Ο τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την Εθνική Σερβίας, καθώς ο κορυφαίος γκαρντ της ομάδας δεν έχει συμμετάσχει στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας. Ο προπονητής των πλάβι, Σβέτισλαβ Πέσιτς, δήλωσε ότι η Τρίτη (19/8) είναι κρίσιμη για την παρουσία του Μίτσιτς στο Eurobasket, καθώς θα υποβληθεί σε μια σημαντική εξέταση για τον καρπό του.

Ο Βάσα θα κάνει ένα καθοριστικό τεστ την Τρίτη και θα δούμε πώς θα πάει. Σύμφωνα με τον Πέσιτς, «έχουμε μια ομαδική προπόνηση πέντε εναντίον πέντε, αλλά δεν έχει ξανακάνει ποτέ αυτό το είδος προπόνησης. Θα δούμε πόσο μπορεί να αντέξει ο καρπός του. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια απόφαση που να ικανοποιεί τα συμφέροντα όλων, ειδικά της ομάδας».

Επιπλέον, ο Πέσιτς αναφέρθηκε στους Άλεν Σμάιλαγκιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν συμμετάσχει στην προετοιμασία λόγω τραυματισμών. Δυσκολεύονται και τα προβλήματα παραμένουν. Κάποιοι μπορούν να αντέξουν τον πόνο, κάποιοι όχι. Ο Πέσιτς ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η ομάδα προετοιμάζεται για το τελευταίο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στη Σλοβενία στο Βελιγράδι.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play