Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού εξετάζει ο Άρης για τη νέα σεζόν;

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού εξετάζει ο Άρης για τη νέα σεζόν;

Ο Άρης ενισχύει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, στοχεύοντας σε παίκτες όπως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο Άρης εισέρχεται σε μια νέα εποχή με τη διοίκηση της ΚΑΕ να έχει περάσει στα χέρια του Ρίτσαρντ Σιάο, ενός 24χρονου Αμερικανού από τη Μαλαισία, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ομάδα προχωρά σε μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα, με τον Νίκο Ζήση να αναλαμβάνει τον ρόλο του General Manager. Η συνεργασία του Ζήση με τη νέα διοίκηση αναμένεται να θέσει τα θεμέλια για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Στην ατζέντα της διοίκησης βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή, μια κίνηση που θεωρείται κομβική για την κατεύθυνση του συλλόγου. Ο Φώτης Κατσικάρης και ο Ηλίας Καντζούρης είναι δύο υποψήφιοι για τη θέση, καθώς η διοίκηση στοχεύει να ενισχύσει και το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ. Η ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες υψηλής ποιότητας αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Αν και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, φημολογείται ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει. Ο Μήτρου-Λονγκ επιθυμεί περισσότερους αγώνες και φαίνεται θετικός στην προοπτική συνεργασίας με τον Άρη. Αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ομάδα εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του, αλλά θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ελλάδας, στους οποίους έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής φέτος. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ανέρχεται σε περίπου 700.000 δολάρια ετησίως.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play