Ο πρόεδρος του Πανιωνίου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την υποψία συνεργασίας με τον Ποτσέκο και τις εξελίξεις στην ομάδα. Μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan GBL, ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Μικρόπουλος, προέβη σε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με την περίπτωση του Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος είχε ακουστεί ως υποψήφιος για τη θέση του προπονητή. Ο πρόεδρος του Ιστορικού ανέφερε πως υπήρξε συμφωνία με τον Ιταλό, ο οποίος ωστόσο το μετάνιωσε και τελικά δεν υπήρξε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τους Κρις Χουγκάζ και Νίκο Καραγιάννη που έχουν αναλάβει προσωρινά την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Παβίσεβιτς, και τόνισε ότι προγραμματίζουν ενίσχυση στο ρόστερ εκτός από την εύρεση νέου προπονητή.
Δεν θέλω να κρύβομαι, όμως αν θέλετε να μάθετε για ποιον λόγο δεν προχώρησε, πρέπει να ρωτήσετε την άλλη πλευρά. Είχαμε συμφωνήσει, αλλά υπαναχώρησε! Ο κ. Μικρόπουλος εξήγησε ότι η επιλογή του Ποτσέκο βασίστηκε στον χαρακτήρα του και την ικανότητά του να εμπνεύσει την ομάδα. Τόνισε επίσης ότι δεν υπήρχε γραπτή συμφωνία.
Ο πρόεδρος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους Χουγκάζ και Καραγιάννη για τη βοήθειά τους αυτή τη δύσκολη περίοδο και εξέφρασε την ελπίδα ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με τον προπονητή. Χρειάζονται 1-2 αλλαγές στο ρόστερ, είναι θέμα προπονητή. Ο Χουγκάζ θα αναλάβει καθήκοντα και στο επόμενο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ.
Πηγή περιεχομένου: in.gr