Πρωταγωνιστούν οι Βαγιαννίδης και Παυλίδης στο πρωτοσέλιδο της A Bola

Πρωταγωνιστούν οι Βαγιαννίδης και Παυλίδης στο πρωτοσέλιδο της A Bola

Οι Βαγιαννίδης και Παυλίδης είναι στο επίκεντρο της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, με την Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μπακ. Στο σημερινό (17/4) πρωτοσέλιδο της A Bola, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναδεικνύεται ως κεντρική φιγούρα της πορτογαλικής εφημερίδας, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να φιγουράρει δίπλα του. Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να εξετάζουν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον 23χρονο μπακ του Παναθηναϊκού, και αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής δείχνει προτίμηση για την ομάδα της Σπόρτινγκ.

Η A Bola είχε προηγουμένως δημοσιεύσει ότι η ομάδα του Ρουί Μπόρχες σχεδιάζει τρεις σημαντικές μεταγραφές για τη νέα σεζόν: έναν επιθετικό, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν δεξιό μπακ, με τον Βαγιαννίδη να είναι ο κύριος στόχος για τη θέση του δεξιού μπακ.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι παρά τις αρχικές αρνητικές απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό, η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την προσφορά της, με σκοπό να ολοκληρώσει την αγορά του παίκτη πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αυτό θα τους βοηθήσει να αποφύγουν τυχόν ανταγωνιστές στην αγορά. Τις προηγούμενες ημέρες, η Record είχε αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ είχε κάνει προσφορά 11 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός ζητά τουλάχιστον 14 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μπακ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play