Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης στη Γαλλία με γυναίκα που κρατούνταν σε γκαράζ για πέντε χρόνια. Μια συγκλονιστική υπόθεση έχει προκύψει στη Γαλλία, καθώς οι εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα την άσκηση δίωξης κατά ενός 82χρονου και μιας 60χρονης, οι οποίοι φέρονται να κρατούσαν μια 45χρονη γυναίκα σε κατάσταση απομόνωσης και κακοποίησης για σχεδόν πέντε χρόνια. Το θύμα, που χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως ψυχικά ευάλωτο, υπήρξε θύμα παρατεταμένης κράτησης στο γκαράζ και τον κήπο των κατηγορουμένων, υπό απαράδεκτες συνθήκες. Η κατάσταση αποκαλύφθηκε όταν κατάφερε να διαφύγει τον Οκτώβριο και να ζητήσει βοήθεια από γείτονες.
Ο εισαγγελέας της πόλης Ναντ, Αντουάν Λερουά, επιβεβαίωσε την είδηση και ανακοίνωσε ότι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινές που μπορεί να φτάσουν έως την ισόβια κάθειρξη. Η γυναίκα νοσηλεύεται με υποθερμία και σύμφωνα με την αναφορά της, αναγκάστηκε να ζει σε ένα γκαράζ ή στον κήπο, κοιμόταν σε ξαπλώστρα και έτρωγε απορρυπαντικό.
Οι αρχές δήλωσαν ότι ο 82χρονος βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση είναι προφυλακισμένη. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι των κατηγορουμένων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η πόρτα του γκαράζ ήταν μπλοκαρισμένη από την εξωτερική πλευρά με μεγάλες πέτρες. Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για περιορισμό ανθρώπου με βασανιστήρια ή βάρβαρες ενέργειες, αδίκημα που επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης, καθώς και για απάτη και εκμετάλλευση αδύναμου προσώπου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr