Το προεδρικό ζεύγος Μακρόν προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα τους μετά το περιστατικό στο Ανόι. Το τελευταίο διάστημα, η παγκόσμια κοινότητα έχει στραφεί με έντονο ενδιαφέρον στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στο Βιετνάμ. Η Μπριζίτ Μακρόν φαίνεται να χαστουκίζει τον Εμανουέλ Μακρόν πριν αποβιβαστούν από το αεροπλάνο στο Ανόι. Το περιστατικό αυτό έγινε γρήγορα viral, προκαλώντας θύελλα δημοσιευμάτων που αναζωπύρωσαν τις συζητήσεις γύρω από τη δημόσια εικόνα τους.
Μετά την αποβίβασή του, ο Εμανουέλ Μακρόν προσπάθησε να ελαφρύνει την κατάσταση, δηλώνοντας πως απλώς αστειευόταν με τη σύζυγό του. Παρά τις δηλώσεις του, οι εικασίες και οι αναλύσεις περί μιας πιθανής συζυγικής αντιπαράθεσης συνεχίστηκαν, με ειδικούς να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την κατάσταση.
Χθες, το προεδρικό ζεύγος επιχείρησε να αναστρέψει την ατμόσφαιρα κατά την άφιξή τους στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ανόι, εμφανιζόμενο χέρι-χέρι. Το ζεύγος της Γαλλίας, σε πλήρη αντίθεση με τις εικόνες της προηγούμενης ημέρας, ανέβηκε αγκαζέ τη σκάλα του αεροπλάνου κατά την αναχώρησή τους από το Βιετνάμ.
Πηγή περιεχομένου: in.gr