Βιλντόζα: Σκεφτόμουν το Final Four από την υπογραφή μου στον Ολυμπιακό

Βιλντόζα: Σκεφτόμουν το Final Four από την υπογραφή μου στον Ολυμπιακό

Ο Λούκα Βιλντόζα μοιράζεται τις σκέψεις του για την επερχόμενη συμμετοχή του στο Final Four με τον Ολυμπιακό. Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, και ο Λούκα Βιλντόζα εκφράζει τον ενθουσιασμό του, καθώς ετοιμάζεται να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final Four, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε συνέντευξή του στο BasketNews, ο Αργεντίνος γκαρντ αποκάλυψε ότι η κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας του και πως, από την ημέρα που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό, σκέφτεται συνεχώς το ίδιο γεγονός.

Από τότε που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό, ονειρευόμουν εκείνη τη στιγμή. Παρά τη χαρά που ένιωσε όταν σήκωσε το τρόπαιο, δήλωσε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με το χρόνο συμμετοχής του. Θυμίζουμε ότι ο Βιλντόζα είχε καθοριστικό ρόλο στον περσινό τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του μαρκάρισματος του συμπατριώτη του, Φακούντο Καμπάτσο.

Ελπίζω να το επαναλάβω φέτος. «Ήμουν ήρεμος και ικανοποιημένος που κέρδισα την EuroLeague, αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος με το πόσο έπαιξα, ούτε με τους τραυματισμούς μου. Ωστόσο, ήμουν πρωταθλητής της EuroLeague και έτσι βλέπω τον εαυτό μου», ανέφερε ο Αργεντινός γκαρντ, τονίζοντας τη σημασία της επιτυχίας στη καριέρα του.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play