Αγρίνιο: Εξετάζεται η πιθανότητα εμπλοκής τρίτου οχήματος στο μοιραίο τροχαίο

Αγρίνιο: Εξετάζεται η πιθανότητα εμπλοκής τρίτου οχήματος στο μοιραίο τροχαίο

Δραματική εξέλιξη στο Αγρίνιο με θύμα 21χρονο σε τροχαίο, ενώ οι αρχές ερευνούν πιθανή εμπλοκή τρίτου οχήματος. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά τον θάνατο ενός 21χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Το αυτοκίνητο του νεαρού, με συνεπιβάτιδα μία 17χρονη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό, που οδηγούσε 31χρονος και επέβαινε μια 27χρονη. Το όχημα του 21χρονου εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες και ανετράπη, προκαλώντας φωτιά, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής να τον απεγκλωβίσει.

Η 17χρονη συνοδηγός, στις καταθέσεις της στην αστυνομία, ανέφερε ότι πριν τη σύγκρουση παρατήρησε ένα αυτοκίνητο με αναμμένα φώτα που προχωρούσε από το αντίθετο ρεύμα, το οποίο ελαφρά τους χτύπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όχημα του 21χρονου να ντελαπάρει και στη συνέχεια να συγκρουστεί με το φορτηγό. Το τρίτο αυτοκίνητο που ανέφερε η 17χρονη δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Ο πατέρας της 17χρονης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι η κόρη του τον είχε ενημερώσει ότι κατευθύνονταν στο νοσοκομείο, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Λίγη ώρα αργότερα, έλαβαν ειδοποίηση για το τροχαίο. «Φτάσαμε σχεδόν πρώτοι. Την βρήκαμε όρθια στην άσφαλτο να κλαίει και να ουρλιάζει. Ο 21χρονος φώναζε βοήθεια, αλλά δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί, καθώς το αυτοκίνητο είχε ανατραπεί», ανέφερε.

Ο 31χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play