Μια τραγική ιστορία από την Αρκαδία με θύμα 57χρονο κυνηγό που πυροβολήθηκε από φίλο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού. Σε ένα δραματικό περιστατικό που συγκλόνισε την Αρκαδία, το κυνήγι αγριογούρουνων μετατράπηκε σε τραγωδία το Σάββατο (20.09.2025). Ένας 57χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από το όπλο ενός φίλου του, ο οποίος τον πυροβόλησε πιστεύοντας ότι ήταν θήραμα. Ο 57χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε φύγει από το σπίτι του για μία ημέρα στη φύση, η οποία αποδείχθηκε ότι θα ήταν η τελευταία της ζωής του.
Οι τέσσερις φίλοι, όλοι έμπειροι κυνηγοί, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, με σκοπό να κυνηγήσουν αγριογούρουνα στα βουνά της περιοχής. Ένας από αυτούς, ακούγοντας κίνηση στη βλάστηση, πυροβόλησε, αλλά το βλήμα κατέληξε να χτυπήσει τον 57χρονο.
Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικοί και θηροφύλακες, αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο κυνηγό. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι κυνηγοί «νόμιζαν ότι ήταν αγριογούρουνο» και έτσι αλληλοτουφεκίστηκαν.
Αξιοσημείωτη είναι η τραγική ειρωνία του περιστατικού, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο θανατηφόρο κυνήγι, στο οποίο είχε σκοτωθεί κατά λάθος ένας 18χρονος.
Πηγή περιεχομένου: in.gr