Χαλκιδική: Μαθητές καταγγέλλουν ανάρμοστη συμπεριφορά του διευθυντή – Κάνουν λόγο για σωματική και λεκτική βία

Σε επιστολή του 15μελους του Γυμνασίου-Λ.Τ Σημάντρων Χαλκιδικής γίνεται λόγος για ανάρμοστη συμπεριφορά του διευθυντή του σχολείου καθώς και για σωματική και λεκτική βία.

Την επιστολή των μαθητών δημοσίευσε ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Εθελοντών Σημάντρων, με την οποία όπως αναφέρουν οι μαθητές «αποδεικνύουν έμπρακτα ωριμότητα και δίνουν το παράδειγμα στους μεγαλύτερους ανάδεικνύοντας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα…».

propoli

Αναλυτικά η επιστολή των μαθητών

“Ως 15μελες συμβούλιο του Γυμνασίου-Λ.Τ Σημάντρων θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και να ζητήσουμε την στήριξή τους για τα περιστατικά που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο σχολείο μας. Όλα τα συμβάντα έχουν επηρεάσει αρνητικά τους μαθητές και τον σύλλογο διδασκόντων με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές ώρες μαθημάτων κυρίως της 3ης λυκείου η οποία δίνει πανελλήνιες και θα έπρεπε να βρίσκεται σε ηρεμία και όχι σε αυτή την αναστάτωση που επικρατεί. Η συμπεριφορά του διευθυντή είναι ανάρμοστη με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στο χώρο του σχολείου και χρέος όλων μας είναι να σπάσουμε την σιωπή και να αναλάβουμε δράση για το καλύτερο μέλλον των παιδιων. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ σε κανέναν να προσβάλει, να κακοποιεί λεκτικά αλλά και σωματικά οποιονδήποτε άνθρωπο πόσο μάλλον τους μαθητές!
Παρακαλούμε πολύ να κοινοποιήσετε αυτή την δημοσίευση ώστε να ενημερωθούν έγκυρα οι γονείς και η δημοτική κοινότητα του χωρίου μας.”

Παρακάτω η δημοσίευση και η καταγραφή των περιστατικών από το 15μελές

Loading