Δύο χρόνια φυλάκισης επιβλήθηκαν σε 32χρονο για σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στο Αιγάλεω. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών στον 32χρονο με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για επιθέσεις σε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω, που διαπράχθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του, ισχυριζόμενος ότι δεν κατανοούσε την αιτία των ενεργειών του. Δήλωσε: Δεν ήμουν καλά, δεν λειτουργούσε το μυαλό μου. Έχω δεχτεί ένα χτύπημα στο κεφάλι μου και δεν λειτουργώ σωστά. Στο δικαστήριο, όταν ερωτήθηκε από την πρόεδρο αν θυμόταν τα περιστατικά, απάντησε: Δεν τα θυμάμαι. Έκανα αυτά τα πράγματα αλλά δεν ξέρω το λόγο.
Οι καταθέσεις των θυμάτων υπήρξαν συγκλονιστικές. Μια 58χρονη γυναίκα περιέγραψε την επίθεση που υπέστη ενώ περπατούσε στο Αιγάλεω με την κόρη της. Ξαφνικά νιώθω μια πίεση πίσω μου και δεν ήξερα τι μου συμβαίνει, ανέφερε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι ο δράστης την κρατούσε σφιχτά.
Επιπλέον, οι γονείς δύο ανήλικων θυμάτων κατέθεσαν για τις επιθέσεις που υπέστησαν οι κόρες τους. Ο πατέρας μιας 14χρονης είπε ότι έσπευσε στην αστυνομία αμέσως μετά την ενημέρωση από τη γυναίκα του σχετικά με την επίθεση. Μου είπε ότι το παιδί περπάταγε στο δρόμο και την άρπαξε από πίσω, τόνισε. Η μητέρα μιας 17χρονης αναφέρθηκε επίσης σε παρόμοιο περιστατικό, όπου ο δράστης προσπάθησε να αυνανιστεί μπροστά στην κόρη της.
Πηγή περιεχομένου: in.gr