ΕΛ.ΑΣ: Δέκα συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε οικισμό της Φυλής

ΕΛ.ΑΣ: Δέκα συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε οικισμό της Φυλής

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Φυλή: Δέκα συλλήψεις για παράνομες δραστηριότητες και κατασχέσεις αντικειμένων. Σε μια στοχευμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Αυγούστου σε οικισμό της Φυλής, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δέκα συλλήψεις, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει παρατηρηθεί στην περιοχή αυτή. Η επιχείρηση αποσκοπούσε στη μείωση της εγκληματικότητας και στην αποκατάσταση της δημόσιας ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά των συλληφθέντων για ποικιλία αδικημάτων, όπως κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παραβάσεις σχετικές με τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τα προσωπικά δεδομένα. Σημειώθηκαν επίσης παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως η έλλειψη άδειας ικανότητας οδήγησης και η μη χρήση κράνους.

Ανακριτές πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες, κατά τις οποίες κατασχέθηκαν 6 κάμερες παρακολούθησης, ένα καταγραφικό μηχάνημα και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Επιπλέον, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε αποξηλώσεις καλωδίων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές. Οι συλληφθέντες έχουν ήδη οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής.

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play