Επιτυχία στις Πανελλήνιες 2023: Πατέρας και γιος ξεχωρίζουν στην Πτολεμαΐδα – Συναντιούνται στην ίδια σχολή

Στην ιστοσελίδα e-ptolemeos.gr, ο Γιώργος Λευκόπουλος μίλησε για τη χαρούμενη στιγμή που ζει μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων. Και οι δύο έχουν στόχο την Πληροφορική και οι βαθμολογίες τους εξασφαλίζουν την είσοδό τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος πέτυχε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ, ενώ ο γιος του 18.320 μόρια. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πατέρας και γιος ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου, αλλά στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς.

propoli

Ο Γιώργος Λευκόπουλος, 46 ετών, χρειάστηκε δύο χρόνια για να προετοιμαστεί για τις πανελλαδικές εξετάσεις, παρότι ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ακολουθήσει την αγάπη του για την πληροφορική, τον τομέα στον οποίο εργάζεται.

Για τον Γιώργο Λευκόπουλο, η εμπειρία του να είναι υποψήφιος μαζί με τον γιο του την ίδια χρονιά ήταν ενδιαφέρουσα, όπως δήλωσε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος, Μιλτιάδης Λευκόπουλος, εκτός από τις επιτυχίες του στην πυγμαχία, έχει επίσης διακριθεί στην πληροφορική, τον προγραμματισμό και τη ρομποτική, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς.

Δείτε επίσης: Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Loading