(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Εύβοια: 16χρονοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Οι περιπτώσεις εκφοβισμού μεταξύ ανηλίκων αυξάνονται όλο και περισσότερο, με περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα δημόσια.

Ένα από αυτά συνέβη στην Εύβοια, όπου ανήλικοι επιτέθηκαν σε έναν 16χρονο.

propoli

Ο 16χρονος επέστρεφε στο σπίτι του με το σχολικό λεωφορείο από το σχολείο των Κονιστρών, όπου φοιτούσε, προς το χωριό του κοντά στην Κύμη.

Αρχικά, ένας 17χρονος που είχε προβλήματα στο σχολείο και φέρεται να είχε ένα μαχαίρι, ξεκίνησε να προβαίνει σε βερμίτσες κατά του 16χρονου.

Στη συνέχεια, άλλοι δύο 16χρονοι που φαίνεται ότι ήταν φίλοι του 17χρονου, άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον 16χρονο. Όταν ο 16χρονος προσπάθησε να αμυνθεί, ο 17χρονος τον επιτέθηκε σωματικά, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα.

Οι άλλοι δύο 16χρονοι συνέχισαν να εκφοβίζουν τον μαθητή, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο για να τα δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε περίπου 80 μαθητές του δημοτικού και άλλων μαθητών του σχολείου, και ο οδηγός του λεωφορείου προέβη σε παρέμβαση, επικοινωνώντας με την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους ανήλικους, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε επίσης: Αττική: Δείτε την στιγμή που ακροδεξιοί αδειάζουν μπιτόνια βενζίνης σε βαγόνια τρένου στο Μοναστηράκι

Loading