Ενημέρωση για την υγεία του Πάνου Ρούτσι και την επιστροφή του από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός έλαβε σήμερα, Τετάρτη, ο Πάνος Ρούτσι, μετά από μια σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων. Η αποχώρησή του προήλθε ύστερα από την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, η οποία πραγματοποιήθηκε για να τιμηθούν τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Αυτή η εβδομάδα και η επόμενη είναι κρίσιμες και πρέπει να ξεκουραστεί πλήρως, αναφέρει η ομάδα Μέχρι Τέλους.
Μετά από πολλές εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και του επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι του. Η ομάδα Μέχρι Τέλους, που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ανάγκη του για ξεκούραση και να μην τον ενοχλούν στο προσωπικό του τηλέφωνο για συνεντεύξεις.
Σημειώνεται ότι ο Πάνος Ρούτσι είχε υποστεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, όπου, αφού ολοκληρώθηκε η ανάγνωση των ονομάτων των θυμάτων, αισθάνθηκε ζάλη και χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. Είναι επίσης γνωστό ότι είχε διακόψει την απεργία πείνας την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από 23 ημέρες, καθώς κατάφερε να επιτύχει την εκταφή του γιου του, Ντένις, για να διεξαχθούν οι απαραίτητες τοξικολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.
Πηγή περιεχομένου: in.gr