Φωτιά στον Κορυδαλλό: Βελτιωμένη η κατάσταση – Συνεχίζεται η επιχείρηση της πυροσβεστικής

Η φωτιά ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Βελτιωμένη είναι τα τελευταία λεπτά η εικόνα της φωτιάς που ξεκίνησε σε χαμηλή βλάστηση λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, επί της οδού Αθανασίου Διάκου στον Κορυδαλλό Αττικής.2

propoli

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγειες και εναέριες δυνάμεις ήταν μεγάλη, καθώς οι φλόγες έκαιγαν κοντά σε σπίτια, τα οποία δεν απειλήθηκαν, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Αυτή την ώρα, υπάρχουν ορισμένες διάσπαρτες εστίες, στις οποίες επιχειρούν τα επίγεια μέσα πυρόσβεσης για να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Για την διευκόλυνση της πυροσβεστικής επιχείρησης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθ. Διάκου, από το ύψος της οδού Ποταμού και στην περιφερειακή Χαϊδαρίου – Σχιστού, από το ύψος της Ιεράς Οδού, στο ρεύμα προς Κορυδαλλό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 72 πυροσβέστες τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν τρία ελικόπτερα, με στόχο να αποτρέψουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς πριν πέσει η νύχτα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Δείτε επίσης: Fuel Pass 2: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το επίδομα βενζίνης

Loading