Πυρκαγιά στο σπίτι του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης στη Μυρτιά Ηλείας. Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Ηλεία | Έκαψαν το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής την ώρα της κηδείας της

Βαρύ πένθος, οργή, θλίψη και πόνος ήταν τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν κατά τη διάρκεια της κηδείας της 11χρονης Βασιλικής που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 37χρονου θείου της.

Την ώρα της κηδείας, άγνωστοι έβαζαν φωτιά στο παράπηγμα που διαμένει η οικογένεια του 37χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου. Οι άντρες της ΠΥ έσβησαν τη φωτιά πριν το καταστρέψει ολοσχερώς, ενώ δεν κινδύνευσε κανένα μέλος της οικογένειας.

propoli

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε ερωτικά. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος την χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό. Την σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο», είπε ο ίδιος μετά την ομολογία του.

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Loading