Καισαριανή: Απαρηγόρητη η μητέρα της 25χρονης συνοδηγού μηχανής που σκοτώθηκε – «Για να πουλήσει μαγκιά έκανε σούζα»

Καισαριανή: Απαρηγόρητη η μητέρα της 25χρονης συνοδηγού μηχανής που σκοτώθηκε – «Για να πουλήσει μαγκιά έκανε σούζα»

«Την ανέβασε στη μηχανή και στα 100 μέτρα από το σπίτι μας τη σκότωσε», είπε η μητέρα της 25χρονης.

Μία 25χρονη κοπέλα σκοτώθηκε ακαριαία, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της, ενώ ο οδηγός της μηχανής στην οποία επέβαινε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 29χρονος οδηγός της μηχανής κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μάλιστα έκανε «σούζα», λίγο πριν συγκρουστεί με μηχανή που ήταν μπροστά του, στη συνέχεια χτύπησε σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα και κατέληξε πάνω σε καφάσια έξω από ένα μανάβικο.

Τα κορμιά των δύο νέων ανθρώπων σφηνώθηκαν κάτω από ένα σταθμευμένο φορτηγό. Η 25χρονη ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ο 29χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο οδηγός της προπορευόμενης μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι τη βρήκε στον δρόμο ένα παλικάρι που έκαναν παρέα. Ανέβαινε τον δρόμο με τα πόδια για να έρθει σπίτι μας. Ήταν στα μισά της διαδρομής, την είδε το παλικάρι και της είπε να την φέρει σπίτι. Για να πουλήσει μαγκιά έκανε σούζα και του φυγε το μηχανάκι . Του έφυγε το μηχανάκι και χώθηκε κάτω από το φορτηγό. Το παιδί μου έμεινε ακαριαία. Την ανέβασε στη μηχανή και στα 100 μέτρα από το σπίτι μας τη σκότωσε», είπε η μητέρα της 25χρονης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η κοπέλα δε φορούσε κράνος, αφού συναντήθηκε τυχαία με τον 29χρονο, ενώ ούτε κι εκείνος φορούσε κράνος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

καισαριανη

Ο οδηγός της προπορευόμενης μηχανής ήταν εκείνος που άρχισε να φωνάζει για να ειδοποιήσουν οι περίοικοι το ΕΚΑΒ.

«Το παιδί μου μόλις είχε ξεκινήσει για να πάει στη δουλειά του. Τα παιδιά έτρεχαν πολύ, έπεσαν πάνω του κι έγινε ό,τι έγινε. Σηκώθηκε, είδε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό, είδε τα παιδιά κάτω από το φορτηγό κι άρχισε να φωνάζει να καλέσουν σε βοήθεια. Είναι αμαρτία να χάνονται νέα παιδιά έτσι», είπε η μητέρα του.

Loading

Play