Καρυστιανού – Ασλανίδης: «Φθηνή δικαιολογία για καριέρα το να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας»

«Η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας”, δε μας εκφράζει καθόλου. Το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…».

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, γονείς θυμάτων στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που διασπείρονται όλο το τελευταίο διάστημα για ενδεχόμενη κάθοδό τους στην πολιτική, λέγοντας μάλιστα ότι «η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας” , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα».

propoli

Αναλυτικά, η Μ. Καρυστιανού έγραψε:

Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια.

Επίσης, η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας.

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε , ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξελλες.

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…

Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης

Loading