Κολωνός – Δικηγόρος μητέρας της 12χρονης: «Στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά – Δεν ξεκινάει κάποιος να κάνει τον παιδοβιαστή»

«Η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται» δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

Στην «γραμμή» που θα ακολουθήσει η μητέρα του κοριτσιού η οποία έχει συλληφθεί και θα απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα (17/10) στα πλαίσια της έρευνας για τον βιασμό της 12χρονης αναφέρθηκε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

propoli

«Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται. Όχι μόνο δεν γνώριζε η ίδια , δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα ούτε η μεγάλη αδερφή του κοριτσιού που έμεναν μαζί» είπε αρχικά στο ΟΡΕΝ ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο Ηλίας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδία. Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά».

«Η κοινή λογική λέει ότι στα 53 του δεν ξεκινάει κάποιος να κάνει τον παιδοβιαστή» είπε ακόμα ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης προσθέτοντας ότι «εμένα με πήραν δύο τηλέφωνα που μου είχαν αναφέρει διάφορα περιστατικά με τον κατηγορούμενο».

Απαντώντας στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν η μητέρα να μην γνώριζε, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε «το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία».

Ερωτηθείς, τέλος, για τα εμβάσματα που «έκαψαν» την μητέρα, ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι «δεν ξέρει (σ.σ. η μητέρα) από ποιον είναι τα δύο εμβάσματα των 20-25 ευρώ, είναι από ένα άτομο; Υπάρχουν τα στοιχειά».

«Της την έστησε ο Μίχος δηλαδή;» ρωτήθηκε ακόμα ο δικηγόρος της και απάντησε «ακριβώς, όχι για να κάνει τη μάνα συνένοχο αλλά προφανώς δεν θα έδινε τον δικό του λογαριασμό».

Δείτε επίσης: Απολογούνται οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Loading