Κολωνός: Κατέθεσε για τέταρτη φορά η 12χρονη – Αναμένονται νέες συλλήψεις

Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.

Νέα δεδομένα και στοιχεία για την φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο και άλλους άνδρες τους οποίους προσέγγιζε ο 53χρονος μέσα από εφαρμογή γνωριμιών, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης κοπέλας.

propoli

Η κατάθεση της ανήλικης έγινε σε δύο άξονες. Αρχικά, το κορίτσι κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής, ενώ στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες, προκειμένου να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, προσήλθαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 50 ετών, για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρονται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν στη ΓΑΔΑ, χθες το απόγευμα και το βράδυ, ένας 50χρονος και ένας 34χρονος, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη άτομα που φέρεται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Loading