Κολωνός: Πιστόλι και σφαίρες βρέθηκαν στο σπίτι του ενός από τους συλληφθέντες

Σήμερα αναμένεται να βρεθούν στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Σοβαρές εξελίξεις σημειώνονται σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό αφού χθες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν δύο άτομα, ωστόσο αναζητούνται άλλα δύο με τις Αρχές να έχουν εντοπίσει τον ένα, αλλά ο άλλος ακόμη είναι εξαφανισμένος.

propoli

Οι δύο συλληφθέντες θα μεταβούν σήμερα Παρασκευή (4/11) στον εισαγγελέα μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο ένας από τους δύο που έχουν συλληφθεί είναι 35 ετών και κατάγεται από τον Κορυδαλλό, είναι άνεργος και εισοδηματίας, ωστόσο δεν είναι κάποιος απ’ αυτούς που παρουσιάστηκαν από μόνοι τους στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα τάμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία πλέον είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο δεύτερος άνδρας που συνελήφθη, είναι 39 ετών από το Νέο Ηράκλειο, έχει πάρει διαζύγιο και έχει αποκτήσει ένα παιδί 9 ετών. Μέσα στο σπίτι του υπήρχαν ένα τάμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες τα οποία όπως είπε τα είχε νόμιμα στην κατοχή του και παρέδιδε το πιστόλι μετά το τέλος της εργασίας του ως security.

Ο συγκεκριμένος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ όταν έγινε γνωστή η υπόθεση.

Aliri

Σχετικά με αυτούς που αναζητούνται, ο ένας είναι ηλεκτρολόγος και ο άλλος ιδιωτικός υπάλληλος. Ο ένας από τους δύο έχει εξαφανιστεί, και ο άλλος είναι σε ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο κύκλος των συλλήψεων άνοιξε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην οποία αναγνώρισε τα πρόσωπα αυτά ως τους άνδρες οι οποίοι τη βίασαν έναντι αμοιβής.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τρεις από αυτούς είχαν πάει στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες μέρες και κατέθεσαν ότι είχαν αρχίσει να μιλάνε μαζί της χωρίς όμως να τη συναντήσουν.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Εντάλματα σύλληψης για δύο ακόμα άτομα – Συνελήφθησαν ακόμη δύο χθες

Loading