Τραγωδία στην Κόρινθο: οδηγός ΙΧ πέφτει στη θάλασσα και ανασύρεται χωρίς αισθήσεις. Το μεσημέρι της Κυριακής (10/8) σημειώθηκε ένα σοβαρό περιστατικό στο λιμάνι της Κορίνθου, όπου αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα με τον οδηγό του, ο οποίος tragically lost his life. Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες, καθώς το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.
Αυτόπτες μάρτυρες, που παρακολούθησαν την επικίνδυνη πορεία του ΙΧ, άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές. Δύο αστυνομικοί, μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΟΠΚΕ, ανταποκρίθηκαν γρήγορα, βουτώντας στη θάλασσα για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. Στην επιχείρηση συμμετείχε και δύτης, ο οποίος ανέσυρε τον οδηγό και τον παρέδωσε σε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο θα ανασυρθεί από τη θάλασσα με τη βοήθεια γερανοφόρου.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr