(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τη μαθητική παρέλαση

Λόγω της παρέλασης μαθητών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, την ερχόμενη Κυριακή (24/3), αναμένονται ειδικές ρυθμίσεις στην κυκλοφορία σε δρόμους και λεωφόρους της περιοχής του Δήμου Αθηναίων.

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 10.00 ώρα της 24-3-2024 έως πέρατος των εκδηλώσεων, καθώς και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης αυτών, από την 06.00 ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, ως εξής:

propoli

– Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
 Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
– Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
– Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα (25/3) θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους της Αττικής κατά τις οποίες η Τροχαία θα λάβει τα αναγκαία κυκλοφοριακά μέτρα.

Δείτε επίσης: Ηλεία: Ο 27χρονος που αυτοκτόνησε έγραψε «καλή αντάμωση» στην τελευταία του ανάρτηση

Loading