ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας στην Αθήνα λόγω του φοιτητικού συλλαλητηρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να ισχύουν σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου από τις 12:00 στην Αθήνα λόγω πορείας των φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών σωματείων, μαθητικών κοινοτήτων και άλλων συλλογικοτήτων για την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται, η Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμόσει κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

propoli

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών σε οδούς κοντά στα Προπύλαια οι οποίες είναι οι εξής:

Πλατεία Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.),
Πλατεία Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και
Στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.
Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων, η τροχαία ενημερώνει ότι οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους οι φοιτητές – Προανήγγειλαν συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της 17ης Απριλίου

Loading