Λαμία: Εκτροπή αυτοκινήτου έξω από βενζινάδικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λαμία, εκεί όπου ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας, με την κάμερα βενζινάδικου να καταγράφει το περιστατικό.

Ένα απότομο φρενάρισμα φέρνει το τροχαίο στη Λαμία που καταγράφεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και δεν έχει περιθώρια να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην πορεία του. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και πλέον σκέφτεται το κόστος για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο ΙΧ.

propoli

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σε εκτροπή αυτοκινήτου στα Γαλανέικα το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου. Οδηγός που ερχόταν από το Βόρειο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα σε περβάζι λίγο μετά το βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε στις γλάστρες και πριν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δύο λεπτά αργότερα αν συνέβαινε η εκτροπή, στο σημείο θα έβρισκε είτε βυτιοφόρο είτε αστικό λεωφορείο.

Επίσης, έτυχε να μην περνά άνθρωπος από το σημείο, καθώς αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κίνηση και για τα ΕΠΑΛ, με πολλούς μαθητές να διασχίζουν το δρόμο, ειδικά πρωινές ώρες.

Όπως έλεγαν επαγγελματίες της περιοχής, ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά και μπορεί να συμβεί στον καθένα, εντύπωση τους προκάλεσε ωστόσο το γεγονός πως αν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν.

Δείτε επίσης: Δ. Ατρείδης: «Αναγκαία η διεκδίκηση αθλητικών διοργανώσεων από τη Θεσσαλονίκη»

Loading