Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος δράστης της δολοφονίας του ιδιοκτήτη καφετέριας

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος δράστης της δολοφονίας του ιδιοκτήτη καφετέριας

Δολοφονία στη Λαμία: Προφυλάκιση 43χρονου δράστη και οι λόγοι πίσω από το έγκλημα. Ο 43χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία εκφράζει μετάνοια και ζητά συγγνώμη. Ο δράστης, βγαίνοντας από τα Δικαστήρια Λαμίας, είπε: Συγνώμη για όλα, το μετανιώνω. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε προγραμματίσει τη βίαιη πράξη του και ότι είχε μεταβεί στο κατάστημα για να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με σχόλια που είχε ακούσει.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η ανακριτική διαδικασία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, όπου ο 43χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στο φονικό. Ανέφερε ότι η καυγάς ξέσπασε όταν, σε μια έντονη συζήτηση, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον 59χρονο, ο οποίος κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του.

Μετά την απολογία του, ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές, επισημαίνοντας ότι οι πράξεις του δεν ήταν αποτέλεσμα προμελέτης αλλά μιας στιγμιαίας παρόρμησης.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play