Η εφόδος της αστυνομίας στο Μενίδι κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Το βίντεο που κυκλοφόρησε δημοσίως αποτυπώνει την εφόδο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Μενίδι. Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στην περιοχή μετά από την ενημέρωση της ιδιοκτήτριας, η οποία είχε καταφέρει να παγιδεύσει τους δύο ληστές εντός της επιχείρησής της.
Όπως καταγράφεται στο βίντεο, οι πάνοπλοι αστυνομικοί εισήλθαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τους δύο άνδρες που νωρίτερα είχαν απειλήσει τη γυναίκα. Στο τηλεφώνημα της, η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι είχε κλειδώσει τους ληστές στο γραφείο όπου φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο.
Μετά τη σύλληψη των δραστών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή τους ένα ρέπλικα όπλου.
«Τρόμαξα λίγο, έγινε ένας πανικός. Εμφανίστηκε παντού αστυνομία, έκλεισαν τους δρόμους, ήταν ένας χαμός», ανέφερε γυναίκα που βρισκόταν σε διπλανό κατάστημα, μιλώντας για την απόπειρα ληστείας. «Η αστυνομία μας είπε να μείνουμε μέσα και να μην βγούμε έξω γιατί ήταν επικίνδυνο. Τελικά, όλα καλά».